Echipa

Coming together is a beginning, keeping together is progress and working together is success.
bumbu-ionut-account-manager
Account Manager
bumbu-ionut-account-manager
Ceo&Founder
Pornind de la ideea ca niciun lucru maret din lume nu a fost realizat fara pasiune, am reusit sa sintetizam existenta noastra pe piata din Romania.
Am pornit acest business din dorinta de a fi cat mai aproape de firmele mici si mari din tara pe partea de contabilitate, audit, evaluarea economica si financiara a intreprinderilor, contabilitate de gestiune, fiscalitate, drept si tot ceea ce inseamna acest amalgam economic.
Am adunat in jurul meu oameni tineri, atestati profesional, cu expertiza solida in domeniu si cred cu tarie ca reusim sa identificam cele mai viabile solutii de optimizare a cheltuielilor si a taxelor fiscale oricarui client.
Chiar daca este greu de crezut serviciile juridice sunt precum pictura; sunt o combinaţie de imaginaţie şi tehnica. Degeaba ai o imaginaţie bogata, daca nu dispui de o tehnica buna. Şi degeaba deţii o tehnica perfecta, daca îţi lipseşte imaginaţia.
Daca aveti intrebari, le astept cu mare interes pe adresa de email: office@bmbtrading.ro
ionut-savu-hr
HR
ionut-savu-hr
HR Manager
Este omul potrivit la locul potrivit.
In cadrul echipei noastre este Inspector Resurse Umane iar 12 ani in domeniu il recomanda ca fiind un bun organizator, atent intotdeauna la detalii, cu multe atu-uri in gestionarea eficienta iar a acestor resurse.
Ionut este direct responsabil de: intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului, organizarea recrutarii si selectiei personalului, intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat, intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, asigurarilor de somaj si pentru asigurarile de sanatate, oferirea informatiilor privind problemele de personal, administrarea bazei de date de evidenta a personalului etc.
Cum s-ar descrie un specialist in HR?
„Dacă unul se duce mai în larg şi nu mai ştie să se întoarcă, celălalt e dator să-l recupereze…Niciodata nu-l abandonezi!”
miu-gabriela-senior-accountant
Senior Accountant
miu-gabriela-senior-accountant
Senior Accountant
Din echipa noastra nu putea lipsi un Senior Contabil. Persoana cu experienta si studii calificate in domeniu care atesta in fata oricarui client profesionalism si incredere.
Gabriela este acea persoana care de aproximativ 10 ani este prezenta la carma departamentului de contabilitate a multor firme din Romania, acum si in echipa noastra.
Este direct raspunzatoare de: inregistrarea documentelor contabile in programul de contabilitate, vei intocmirea si vei inregistrarea situatiilor analitice in contabilitate, raportarea catre client a rezultatelor financiar- contabile obtinute prin prelucrarea documentelor primare primite la finalizarea lucrarilor contabile, intocmirea declaratiilor fiscale si situatiilor financiare anuale si ordinele de plata, comunicarea permanenta cu echipa de audit pe spetele aflate in discutie, comunicarea permanenta cu departamentul de Controlling de la client astfel incat evidenta contabila sa fie completa si corecta.
Gabriela crede cu tarie ca: “Succesul este utilizarea la maximum a capacităților pe care le posezi.”
munteanu-iuliana-junior-accountant
Junior Accountant
munteanu-iuliana-junior-accountant
Junior Accountant
Echipei noastre i s-a alaturat din 2015 si Iuliana.
Aflata la inceputul traseului ei profesional reuseste sa surprinda prin seriozitate, devotament, implicare si dorinta de a se perfectiona pe zi ce trece.
Este Junior Contabil si ii place sa jongleze cu cifrele.
In 2017 spera sa isi aduca prin experienta sa aportul in schimbarea de care are nevoie acest sector de business din Romania.
padure-nicoleta-sales-manager
Sales Manager
padure-nicoleta-sales-manager
Sales Manager
Cu o specializare in Economie, Marketing si Comunicare in Afaceri, Nicoleta completeaza echipa noastra de specialisti si contribuie consistent la evolutia asociatiei noastre.
In prezent este Manager de vanzari si reuseste cu brio sa dezvolte permanent portofoliul de clienti activi.
Zilnic, elaboreaza si propune spre aprobarea conducerii firmei planul de vanzari insotit de o politica dinamica de crestere continua a volumului de vanzari, urmareste in detaliu realizarea planului de vanzari, stabileste obiective clare pentru orientarea si organizarea activitatii de vanzari in firma, analizeaza saptamanal si ia decizii privind comenzile transmise de clienti pentru anumite servicii, mentine o relatie stransa cu baza de date a clientilor, propune si implementeaza metode de reducere a costurilor etc.
Intrebata cum ar rezuma intreaga sa activitate profesionala de pana acum, afirma ca:” Trebuie sa incercam sa fim oameni de valoare și nu neaparat oameni de succes”
Daca doriti o oferta personalizata a serviciilor noastre o puteti contacta la adresa de email: nicoleta@dizolvaresocietate.ro
violeta-rotaru-senior-accountant
Senior Accountant
violeta-rotaru-senior-accountant
Senior Accountant
Completeaza intr-un mod armonios echipa si este in stransa colaborare cu Miu Gabriela pe functia de Senior Contabil.
Experienta sa vasta in contabilitate, fiscalitate, drept comercial si expertiza contabila adauga in portofoliul personal, pe langa 10 ani de experienta si dovada clara a unui profesionist in domeniu.
Violeta este membru CECCAR de 2 ani iar clientii apreciaza la ea: flexibilitatea, comunicarea eficienta, respectarea termenelor,seriozitatea, empatia si dedicarea pe care le detine si le aplica zilnic in cariera sa.
Background-ul profesional a reusit sa o faca sa inteleaga ca: “Toate succesele mele în viață le datorez faptului că, în toate lucrurile, am fost întotdeauna cu un sfert de oră inainte.”