ce-spun-clientii

Referinte

Ce spun clientii despre noi?

In sfarsit am scapat de firma! Desi nu mai stiam nimic de ea de 3 ani de zile, cu ajutorul echipei MBC, am scapat de ea fara dureri de cap sau costuri exagerate! Multumesc!

Alex

Foarte profi acesti oameni, vi-i recomand cu incredere. Eu mi-am deschis firma cu ei si apoi i-am ales si pentru contabilitatea firmei. Preturile sunt corecte si serviciile de top!

Mihaela

In Romania sistemul birocratic iti epuizeaza o mare parte din timpul alocat rezolvarii unor probleme. M-am confruntat nu de putine ori cu aceasta situatie insa am reusit sa gasesc cea mi buna solutie. Echipa MBC m-a scos din impas si am reusit intr-un timp record sa imi dizolv firma, cu toate actele in regula. Apelati  cu incredere!

Alin

Relatia mea cu aceasta echipa este una de lunga durata. I-am ales pentru infiintarea unei firme in Bucuresti si apoi am continuat cu ei pentru mai multe servicii: contabilitate, dizolvare firma, inchidere firmei si tot asa. Apreciez profesionalismul acestora, rapiditatea cu care rezolva o problema, seriozitatea, comunicarea transparenta si costurile aplicate intr-o maniera foarte corecta.

Mihai

O echipa tanara si energica. Nu doar ca promite mult dar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Personal am apelat la ei pentru procedurile de inchidere a unei firme. Totul a decurs perfect. Fara batai de cap, pentru mine ca si administrator.

Alexandru

Cine nu si-ar dori sa scape de cozile de la ghisee si de timpul indelungat al asteptarii unei decizii? Acesta a fost punctul care m-a determinat sa-i aleg pe cei de la MBC. Alegerea a fost perfecta si colaboram in prezent si pe alte nise de activitate.

Cristina

Mi-am deschis un PFA prin 2013 si i-am ales pentru a ma ajuta pentru ca totul mi se parea imposibil de realizat.

Pentru un cost decent m-au ajutat cu tot ce inseamna infiintarea si mai departe cu tot ce tine de contabilitate. Am continuat cu ei colaborarea pentru ca mi-au luat o responsabilitate mare dupa umeri si totul a fost foarte usor.

Florin

Intr-o buna zi m-am decis sa imi infiintez o firma in Bucuresti dar nu aveam habar de toata procedura impusa. Am ales sa merg la o consultanta in ceea ce priveste clarificarea acestor itemi.
Mi-au fost recomandati cei de la MBC. In urma intalnirii mi-am dat seama ca n-are rost sa ma ocup eu, neavand nici o experienta in acest sector si am decis sa-i las pe ei sa faca ce stiu mai bine.M-au convins ca se pricep iar dovada o reprezinta faptul ca m-au scutit de toate drumurile si de nervii pe care mi i-as fi facut la Registrul Comertului.
Ii recomand pentru: profesionalism, costuri acceptabile si atentia pe care o acorda fiecarui client.

Miruna

Am un contract incheiat de mai bine de 5 ani cu echipa MBC. De atunci nici nu mai simt ca am firma, simt ca toate responsabilitatile le-au preluat ei iar eu am acum mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii.

Eu nu am decat vorbe de lauda la adresa acestor oameni: dedicati, rapizi, cinstiti si foarte prietenosi!!

Cristi

Eu am ramas fara sediu firmei la un moment dat si am apelat la aceasta firma din niste recomandari personale. Am ramas impresionata de expertiza pe care o detin in domeniu si de rapiditatea cu care m-au ajutat.

Din 2014 colaboram si imi sunt foarte dragi. Sunt tare flexibili, prezenti, disponibili si seriosi.

Andra

Povestea mea suna cam asa: am o firma in alt oras din Romania si locuiesc in Bucuresti. M-am hotarat la un moment dat sa-i schimb sediul social pentru ca imi era incomod cu toate formalitatile sa ma deplasez pana in orasul cu pricina. Mi-a fost destul de greu pana sa-i gasesc pe cei de la MBC. Nimeni nu reusea sa ma ajute, dat fiind faptul ca era vorba despre alt oras, decat Bucuresti.

Am stabilit o intalnire cu Ionut si Nicoleta si m-au asigurat din prima clipa ca se pot ocupa si ca pot rezolva situatia fara ca eu sa fiu implicat. Minunat nu-i asa? Rezultatul a fost cel promis.

O echipa cu multi specialisti, rapizi si cu un pachet de servicii financiare, contabile, juridice si tot asa! Bravo!

George